^

Kuva: Klaus von Matt

 

Kuva: Klaus von Matt

 

Valjan majatalo

Valjan majatalo sijaitsee rauhallisella paikalla parin sadan metrin päässä kylän keskustasta.

 

Erillinen 5 hengen majoitusrakennus sekä huoneita päärakennuksessa. Maukkaat perinneruoat. Viihtyisä piha. Terassillinen sauna.  

Yhteensä voi samanaikaisesti majoittua 10 henkeä.

 

Majoitus, täysihoito ja sauna: 45 eur/hlö/vrk.

Varaukset: puh. +7921 4680962

Palvelu seuraavilla kielillä: venäjä, suomi.

 

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Olga Remsun talo »

Raisan talo sijaitsee Vuokkiniemen kylän reunassa. Paikka on rauhallinen ja maisema avoin. Sääsket eivät häiritse rauhaa. Mökki ei ole kovin suuri, mutta viihtyisä. Suuri keittiö, puu-uuni. Makuuhuoneessa kaksi sänkyä, kakkoskerroksessa on kaksi huonetta, joissa kussakin kaksi sänkyä, sohvapöytä, tuoleja ja naulakko. Talon vieressä upouusi sauna 8 hengelle. Ulkohuussi. Vierastalo rakennettu vuonna 2002.

Ruokailu tilauksen mukaan. Tarjolla on perinteisiä karjalaisia ruokia, mm. karjalanpiirakoita perunalla, riisillä, marjoilla ja rahkalla; kalakukkoja, nauriskukkoja, porkkanakukkoja, kaalipiirakoita; kalakeittoja, punajuurikeittoja; mehuja, marjakeittoja, kiisseleitä, marjahilloja eri makuun ja kaikki valmistettua aidosti luomusta.

Eläkkeellä oleva isäntäväki puhuu suomea, karjalaa ja venäjää.

 

Ennakkovarauksella alkaen 15.04. ja 01.11. asti. Varaukset kahdesta seitsemään päivää.Ruokailut ja sauna kuuluvat hintaan. Hinta 30 eur/vrk/hlö.

Vuokkiniemi