^

Kuva: Klaus von Matt

 

Kuva: Klaus von Matt

 

Kuhmo

Kuhmo

Kuhmo on tunnettu monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan. Vuosi alkaa Kuhmon Talvi -festivaalilla ja huipentuu heinäkuuhun, jolloin voi kuunnella monenlaista musiikkia kansainvälisesti arvostetuissa Sommelo ja Kuhmon Kamarimusiikki -festivaaleilla. Lapsille ja nuorille Kuhmossa on tarjolla Hilpeä heinäkuu.

Juminkeko tarjoaa koko vuoden ajan Kalevala-teemaisia näyttelyitä ja siellä voi katsella kansalliseepokseemme, karelianismiin ja karjalaiseen kulttuuriin liittyviä multimediaohjelmia. Niitä on valmistettu eri-ikäisille katsojakunnille alle kouluikäisistä lapsista mummoihin ja vaareihin asti.

Alakategoriat

Kuhmon nähtävyydet

Kuhmon nähtävyydet

Kuhmossa on monia eri käyntikohteita, jotka tutustuttavat kävijöitä sekä alueen luontoon että kulttuuriin.

Lisätiedot artikkelista ...
Tapahtumat

Tapahtumat

Kuhmo on tunnettu monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan. Vuosi alkaa Kuhmon Talvi -festivaalilla ja huipentuu heinäkuuhun, jolloin voi kuunnella monenlaista musiikkia kansainvälisesti arvostetuissa Sommelo ja Kuhmon Kamarimusiikki -festivaaleilla. Lapsille ja nuorille Kuhmossa on tarjolla Hilpeä heinäkuu.

 

Lisätiedot artikkelista ...
Kuhmon palvelut

Kuhmon palvelut

Kuhmossa on majoituspalveluja tarjolla sekä keskustassa että luonnon helmassa. Syömässä voi käydä ravintoloissa tai kahviloissa, joista saa myös Kuhmon perinneleivonnaisia.

Kaikki majoituspaikat ja ruokapaikat löytyvät kaupungin internetsivuilta.

Lisätiedot artikkelista ...

Kuhmo