^

Kuva: Klaus von Matt

 

Kuva: Klaus von Matt

 

Galina Galaktionovan talo

Talon pinta-ala on 85 neliömetriä. Neljä huonetta, kesäkeittiö, kaksi venäläistyyppistä uunia. Kapasiteetti: 14 henkilöä.

 

Varusteet: ruokailuastioita, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi, sähköhella, mikroaaltouuni, huonekalusteita, liinavaatteita. Pihalla karjalainen sauna, nurmikko ja grillikatos. Ulkovessa. Talo sijaitsee 50 metrin päässä rannasta. Kalastus- ja pilkkimahdollisuudet. Vene vuokrattavissa. Ympäröivät metsät ovat marjastajan ja sienestäjän unelmapaikka. Järvestä saa madetta, säynettä, lohta, haukea, kuhaa, ahventa. Metsässä on jänistä, karhua ja hirveä.

Kylässä on elintarvikemyymälä, apteekki, posti ja terveyskeskus

Puh. +79214680869

Palvelu seuraavilla kielillä: venäjä, suomi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Olga Remsun talo Julia Filippova »

Talon pinta-ala on 85 neliömetriä. Neljä huonetta, kesäkeittiö, kaksi venäläistyyppistä uunia. Kapasiteetti: 14 henkilöä. Varusteet: ruokailuastioita, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi, sähköhella, mikroaaltouuni, huonekalusteita, liinavaatteita. Pihalla karjalainen sauna, nurmikko ja grillikatos. Ulkovessa. Talo sijaitsee 50 metrin päässä rannasta. Kalastus — ja pilkkimahdollisuudet. Vene vuokrattavissa. Ympäröivät metsät ovat marjastajan ja sienestäjän unelmapaikka. Järvestä saa madetta, säynettä, lohta, haukea, kuhaa, ahventa. Metsässä on jänistä, karhua ja hirveä.

 

Kylässä on elintarvikemyymälä, apteekki, posti ja terveyskeskus

Puh. +79214680869

Vuokkiniemi